• DOLAR 32.451
  • EURO 34.489
  • ALTIN 2473.898
  • ...
Yetiştirme yurdu personeline madde bağımlılığı semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş İl Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yetiştirme Yurdunda görev yapan personele uyuşturucu ve uyuşturucu bağımlılığı konusunda eğitim semineri verdi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu ve 80. Yıl Çocuk Yuvası’nda görev yapan toplam 50 personel katıldı. Yapılan eğitim seminerinde yurt personeline “madde bağımlılığı ve madde bağımlılığının zararları” konusunda bilgilendirme yapıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yasa dışı madde bağımlılığı, gençliğimizi, dolayısıyla geleceğimizi tehdit etmektedir. İl Emniyet Müdürlüğü olarak bu tehditle mücadelemiz etkin bir şekilde yürütülmektedir. Ancak bilindiği üzere sadece suç ve suçluların yakalanması ile bu konuda istenilen başarıya ulaşılamayacağı, bu nedenle mücadele sürecinin bir bütün olarak ele alınması ve bu konuda gerekli eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin de yapılması gerekmektedir.’’ denildi. (M. Şirin Çağlayan)

Bu haberler de ilginizi çekebilir