• DOLAR 32.494
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2434.271
  • ...
Biber gazıdan kanser olduğu iddia edilen şahıs hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin’de 17. Mersin Akdeniz Oyunları öncesi yapılan eyleme katılan ve yapılan uyarılar sonrasında dağılmayan grup içersinde bulunan ve  yakın mesafeden sıkılan biber gazı nedeni ile kanser olduğu iddia edilen Mehmet İstif, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 17. Mersin Akdeniz Oyunları öncesinde eylem yapan grup içerisinde bulunduğu sırada polisin sıktığı biber gazından etkilendiği iddia edilen Mehmet İstif, yüzünde çıkan kızarıklar nedeni ile hastaneye başvurmuş ve kendisine enfeksiyon tanısı konulup, tedavisi için sprey türü ilaçlar verilmişti. Daha sonra durumu ağılaşan İstif, alerjik reaksiyon tanısı konularak 24 Temmuz 2013’te hastanede ameliyat edilmiş ve bu ameliyatın ardından konuşma ve beslenme güçlüğü çekmeye başlamıştı.

 Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde tedavisine devam edilen İstif’in dilindeki yaranın, dil kökü kanserine dönüştüğü saptanmıştı.

 İstif’in , bugün öğle saatlerinde tedavi altında tutulduğu Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybettiği bildirildi.   (Osman Öksüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir