• DOLAR 32.555
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2425.891
  • ...
Batman İŞKUR müdürü görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Bir sendika tarafından haklarında açılan bir dava sonucu yaklaşık üç aydır görevden uzaklaştırılan aralarında Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz’in de bulunduğu 9 il müdürü görevlerine iade edildi.

 Bir sendika tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne açılan bir idari dava sonucu, İŞKUR’da bulunan 9 il müdürü ve il müdür yardımcısı, eğitim uzmanlığı görevlerine atanmışlardı. Aralarında İl Müdürü Besim Eviz’in de bulunduğu İŞKUR yöneticileri, karşı dava açarak hukuki süreç başlatmışlardı. Hukuk sürecinde ilgili İdare Mahkemesi, İl Müdürü Besim Eviz’in görevden alınmasının,  “açıkça hukuka aykırı” olduğu tespiti yaparak ara kararla yürütmeyi durdurdu. Bu karar sonucu, yaklaşık üç aydır görevde bulunmayan İl Müdürü Besim Eviz, bugün itibariyle yeniden İl Müdürü olarak görevine başladı.

 Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öncelikle benim ayrılışıma çok üzülen İŞKUR ekip arkadaşlarıma, hizmetlerini aynı aşk ve ihtimamla sürdürdükleri için teşekkür ediyorum. Batmanlı hemşerilerimize yakışır bir şekilde, işsizlerimiz için, işverenlerimiz için memleket için yeniden “yeni bir heyecanla” daha etkin ve verimli hizmetlere imza atmak üzere görevime başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Yatırımlarıyla iş-aş kapısı açan iş verenlerimize, bireysel ve toplumsal kalkınma için iş arayan ve çalışan tüm emek camiasına ve Batman iş dünyasının tüm aktörlerine “İŞKUR hizmetlerini” sunmak ve birlikte işsizlikle mücadele etmek temel önceliğimizdir. Etkinliklerimiz aratarak devam edecektir. Görevimden ayrılışıma üzülen ve “vefa gösteren” tüm dostlarıma şükranlarımı sunarken,“adaletin tecelli” ettiği görevime yeniden başlamanın sevincini de paylaşmak istiyorum.” dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir