• DOLAR 32.524
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2424.17
  • ...
Akçakale kaymakamı okullarda incelemede bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Okullarda bulunan eksiklikleri yerinde inceleyen Kaymakam Fırat, okul müdürlerinden okulların son durumları ile ilgili bilgi aldı.

 İlçedeki okulları ve sınıfları tek, tek ziyaret ederek eksikler yerinde tespit eden Kaymakam Fırat, eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

 Fırat, “Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız eğitim gören öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat Akçakaleli Öğrenciler Okulu ve eğitimi verenleri sever ise, okula bağlanmaları ve eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz. Kaymakam Fırat, Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Akçakale’nin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyoruz.” dedi.

 Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesini dolaşan Kaymakam Fırat, Öğretmenler ve öğrenciler ile toplantı düzenleyerek öğretmen ve öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.Fırat, eksikliklerinin önce giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar’a ve okul yöneticilerine talimat verdi.(İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir