• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`da 3 günde 27 hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman kent merkezinde yaşanan hırsızlık olayları her geçen gün artarak devam ediyor. Halkın tedirgin olduğu hırsızlık olayları konusunda resmi rakamlara göre, kentte üç gün içerisinde 27 çeşitli hırsızlık vakası yaşandı. Hırsızların üç gün içerisinde ev, işyeri, yankesicilik, motosiklet, oto, gasp ve açıktan hırsızlık yaptığı öğrenildi.

 Batman’da 3 günde yaşanan hırsızlık olayları şöyle kaydedildi:

-Sekiz ayrı eve giren hırsız veya hırsızlar; Samsung marka cep telefonu, 1 adet Samsung marka laptop bilgisayar, 4 adet altın bilezik, 3 adet altın yüzük ve 1 çift küpenin bulunduğu bez torba, 1 adet Nokia 6300 marka cep telefonu ve 500 TL nakit para, ikamet belgeleri ile Suriye pasaportları, Ata marka yarı otomatik av tüfeği ile kurusıkı tabanca, 1 adet Toshiba marka bilgisayar çalarak kayıplara karıştı.

 -İki işyeri ve kurumda hırsızlık yapan hırsız veya hırsızlar, General Mobile marka cep telefonu, çeşitli markalara ait sigara ile 1 adet 2000 TL değerinde papağan çalarak izlerini kaybettirdi. 

 -İki oto hırsızlığında ise, aracın, ön farlarına ait yıkama robotları, nüfus cüzdanı ile araç ruhsatı bulunan çantayı çaldılar.

 -İki motosiklet ve bisiklet hırsızlığında da hırsız veya hırsızlar, Bisan marka bisiklet ile park halinde bulunan bir adet motosikleti çalarak izini kaybettirdi.

 -Açıktan yapılan üç hırsızlıkta da hırsız veya hırsızlar, çocuk arabasının koluna asılan çantayı, barakaya bırakılan her topu 100 metre uzunluğunda olan 40 top kablo ve Türk Telekom’a ait telefon kablolarını çaldı.

 -9 yankesicilik olayında ise hırsızlar, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, 5 adet banka kartı ile 65 TL para bulunan cüzdanı, sigorta kartı, kendisine ve çocuğuna ait nüfus cüzdanı ile 50 TL para bulunan cüzdanı, 500 TL para, cep telefonu, nüfus cüzdanı, kredi kartı, fotoğraflar ile 200 TL para, 1.900 TL para, 2.330 TL para, 1 adet Genaral Mobil marka cep telefonu, çalarak kayıplara karıştı.

-Kentte yaşanan gasp olayında ise gaspçıların, bir kişi darp edilerek 200 TL parası zorla alarak kayıplara karıştıkları bildirildi.

 -Hırsızlık olayları ile ilgili olarak, yakalanamayan hırsızların ise arandığı belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir