• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Engellilerden ADSM`ye teşekkür plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – “10-16 Mayıs Türkiye Sakatlar Haftası” nedeniyle Batman Kent Konseyi Engelliler Meclis üyeleri; görme engelli ve engelliler için özel olarak dizayn edilen diş poliklinikleri sebebiyşe Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimine plaket takdim etti. 

Batman Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Abdullah Gezici, “10-16 Mayıs Türkiye Sakatlar Haftası” nedeniyle engellilere verdikleri hizmetlerden dolayı Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimine teşekkür ziyareti yapıp, plaket vermek istedik”dedi. 

Gezici, “Diş Merkezinin Başhekimi Elif Kılıcıkan yöneticiliğe geçtikten bu yana engellilere yönelik çok hizmetleri oldu. Daha önce engelli arkadaşlarımız başka illere sevk edilmek zorunda kalırken artık burada yapılan hizmetlerde bu sıkıntı aşılmış durumda.” Şeklinde konuştu. 

Engellilere yönelik hizmetlerin kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Kılıcıkan ise; “Kardeşlerimizin Engelliler Haftasını kutluyorum. Daha önce burada engelli kardeşlerimize yönelik yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı engelliler bize plaket verdi. Bundan dolayı onlara teşekkür ediyorum. Allah izin verirse engellilere yönelik hizmetlerimiz devam edecek. Şuanda zihinsel engelliler için de ameliyathanemizi hazırlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir