• DOLAR 32.526
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2487.349
  • ...

Toplam kırmızı et üretimi, Ocak-Mart 2014 birinci çeyrek döneminde 184 975 ton olarak gerçekleşti. Toplam kırmızı et üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği bir önceki döneme göre yüzde 49,8 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11,3 oranında azaldı. 

Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 49,3 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9,3 oranında azaldı. Sığır eti üretimi 163 913 ton olarak gerçekleşti.

Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 49,9 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12,8 oranında azaldı. Koyun eti üretimi 17 370 ton olarak tahmin edildi (İLKHA)