• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Elazığ Belediyesi personeline diksiyon dersi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Elazığ Belediyesine gelen ya da burada işlem yapmak isteyen her vatandaşın en iyi hizmeti alma hakkının olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye personelinin vatandaşlara karşı daha pozitif ve daha iyi iletişim kurup daha güzel konuşması adına Belediye Kurs Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından diksiyon dersi verilecek. 

Yapılan bu çalışmayla belediye personellerine yönelik olarak diksiyon ve güzel konuşma eğitimlerine 14 Mayıs Çarşamba günü sabah 08.00`de başlayacaklarını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, belediyenin 153 beyaz masa çağrı merkezi, belediye santrali, zabıta personeli, belediye vezneleri gibi benzeri birimlerde görev yapan personellerin sürekli olarak vatandaşla diyalog halinde olduğunu belirtti.

Yanılmaz, haftada bir gün 45 dakika olacak eğitimlerin yaklaşık iki ay devam edeceğini ve kurs sonunda personele diksiyon ve güzel konuşma sertifikası dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

(Salih Avcı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir