• DOLAR 32.569
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2434.873
  • ...
SON DAKİKA
Kafatasının kime ait olduğu araştırılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ  - Muş’ta hayvan pazarının temelinin kazıları çalışmaları sırasında toprak altından çıkan kafatasının kime ait olduğu araştırılıyor.

Konuyla ilgili olarak Muş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, kafatasının kime ait olduğunu belirleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Alınan numunelerin jandarma kriminal laboratuarına gönderilmek üzere hazırlandığını dile getiren Kaya, kafatasının kime ait olduğu, cinsiyetinin ne olduğu ve ne zaman öldüğü ile ilgili bilgilerin ancak adlı tıp raporundan sonra belirleneceğini söyledi.

Kayıp yakınlarının da konuya karşı duyarlı olmaya ve kayıpları olanların Emniyet müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığına müracaat etmeleri gerektiğini bildiren Kaya, yapılacak olan müracaatlar sonucu kafatası ile kayıp yakınlarının DNA testi yapılarak kafatasının kime ait olduğunun bu şekilde araştırılacağını söyledi.

Ellerinde kafatasının dışında delil olabilecek herhangi bir bulgunun olmadığını, Kafatasının kazı çalışmalarının yapılığı yere nereden geldiğini de bilmediklerini kaydeden Kaya, kesin sonucun Adli Tıp Raporundan sonra belli olacağını söyledi.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir