• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...
Erciş MYO'da girişimcilik konferansı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Erciş MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirin KOSGEB Destekleri ve Girişimcilik konferansını KOSGEB Uzmanı Sinan Kibar verdi.

 

Öğrenci ve akademisyenin katıldığı konferansın açılış konuşmasını Erciş MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Berna Deniz Demir yaptı. Öğrencilerinin KOSGEB destekleri hakkında bilgilenmesi amacıyla konferansı düzenlediklerini kaydeden Öğr. Gör. Deniz, öğrencilerin bu desteklerden istifade etmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan KOSGEB Uzmanı Sinan Kibar katılımcı, akademisyen ve öğrencilere KOSGEB, KOSGEB destekleri, proje yazımı ve girişimcilik destekleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Konuşmasında girişimciliğin önemine değinen Kibar, KOSGEB'in girişimcilik desteklerinden öğrencilerin ve akademisyenlerin nasıl faydalanılabileceğini ayrıntılarıyla anlattı. Sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kibar, daha fazla bilgi almak isteyen herkese kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir