• DOLAR 32.522
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2434.511
  • ...
MESOB seçimleri yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Her 4 yılda bir yapılan Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (MESOB) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Özel bir otelin konferans salonunda yapılan MESOB Olağan Genel Kurul Toplantısı, saat: 11.00’de başladı.  Toplantıya çevre il ve ilçelerden oda başkanları da iştirak etti. 

Faaliyet raporu ve gündemin diğer maddelerinin görüşülmesinin ardından bazı oda başkanlarına plaket verildi. Plaket ve açılış konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. 

Mevcut Başkan Doğan Gazan ile Marangozlar Odası Başkanı Mehmet İhsan Okar’ın yarıştığı genel kurulda il genelindeki 21 odaya mensup 161 kişiden 159 kişi oy kullandı. Oy verme işlemi saat 17.00 itibari ile sona erdi. 

Oy kullanım işleminin ardından sandık açılarak sayıma geçildi. 159 kişinin oy kullandığı ve 158 geçerli oyun bulunduğu seçim sonucunda Mehmet İhsan Okar’ın listesi 74 oy alırken, mevcut başkan Doğan Gazan ise 84 oy alarak yeniden Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (MESOB) başkanı oldu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir