• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
Bingöl`de belediye ve müftülüğe araç hibe edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Karlıova Belediyesi bünyesinde bulunan bir kamyon ve bir taksi, İlçe Müftülüğüne ve Yedisu Belediyesine hibe edildi. 

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Yedisu Belediyesi ve Müftülüğe verilen araçlar hakkında konuşarak, “Belediyemiz her zaman yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ve kurumların yanında olduğunu söyleyerek, gelecekte her kes yeni Belediyecilik anlayışımızı görecektir” dedi. 

Bingöl, “Yedisu ilçemizi hiçbir zaman kendi ilçemizden ayrı tutmadık bugüne kadar hep iç içte yaşayan bir aile gibi bugünlere geldik. Şimdi kalkıp ta yıllardır beraber yaşadığımız bir ilçenin sorunlarını elbette görmemezlikten gelemeyiz” ifadelerine yer verdi. 

Bingöl daha sonra  “Yedisu ilçemizin bundan sonraki sorunlarında da yanlarında olacağımız sözünü yeni Yedisu Belediye Başkanı Salih Uçan beye ilettik. Karlıova ilçe müftülüğümüzde de bir araç sıkıntısının var olduğunu gördük. Bu kurumumuza da bir taksi hibe ettik.”diyerek “ kuzey ilçelerinin birbirine destek olması çağrısında bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir