• DOLAR 32.534
  • EURO 34.839
  • ALTIN 2429.489
  • ...
Şefkat Eli Derneğinden `Gençlik Programı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Şefkat Eli Derneği Gençlik Kolları, dernek binasında “Gençliğin Önemi” konulu program düzenledi. 

Hasan Fidancı’nın sunumunu yaptığı program, Ömer Aslan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, ezgi ve ilahiler ile devam etti. 

Daha sonra söz alan Şefkat Eli Derneği üyesi Abdulsamed Aslan, günün anlam ve önemi ile alakalı bir konuşma yaptı. Maneviyat iklimi olan üç ayların ilki olan Recep ayının önemine değindi. Aslan, tevhidi mücadelede gençliğin önündeki engelleri anlattı. 

Aslan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gençliğin; ümitsizlik, çaresizlik, tükenmişliğin ve karamsarlığının ilacı, güçlü bir iman ve sarsılmaz bir tevekkül ile Allah’a sonsuz güvenledir. Sebeplere sarılıp gayrete devam ederek neticeyi Allah’a havale etmektir. İman, kişiyi ümit canlılık ve dinamizm verir. İman gücü iradeyi güçlendirir, iman gücü kişiyi motive eder. İmanlı gençin en büyük güven kaynağı olan rabbinden alacağı manevi destekle hareket eder.”şeklinde konuştu. 

Program, Musa Çelik’in “Ya Muhammed” şiirini seslendirmesinin ardından ilahi ve ezgilerle devam etti. Şefkat Eli Derneği gönüllüsü Abdurrezzak Çelik’in duası ve yapılan ikramla sona erdi.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir