• DOLAR 32.537
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.23
  • ...
SON DAKİKA
`Sağlık çalışanlarımızın da insan oldukları unutulmamalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kemal Kiraz ile beraberindeki ebe ve hemşireler, 12-18 Mayıs “Hemşirelik Haftası” dolayısıyla, Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kemal Kiraz ve berberindeki hemşireler, hafta boyunca gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerine ilişkin bilgiler verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coş, sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından birisi olan hemşirelik mesleğinin, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslek olduğunu belirtti. 

“Halkımız, sağlıkçılarımızın özverili çalışmalarının farkında”

Konuşmasında hemşirelik mesleğinin, insan hayatıyla doğrudan ilgili olan bir meslek olduğuna dikkat çeken Vali Coş, “İnsanlarımızın fiziken ve ruhen en hassas oldukları dönemde, şifaya kavuşmaları için verdiğiniz güzel hizmetler ve sağlık sektörünün en iyi şekilde işlemesi için yaptığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bu haftalar, toplumsal farkındalığın oluşması, belirli meslek ve hizmetlere karşı toplumun ilgi ve duyarlılığının artması için kutlanır. Bizler ve Adana’daki 2,5 milyon insanımız; ebelerimizin, hemşirelerimizin ve yardımcı sağlık hizmetleri personelimizin yaptıkları özverili çalışmaların farkındayız. Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan zamanında verilmesi için sizlerin, hekimlerimizin, tüm sağlık çalışanlarımızın ve yöneticilerimizin, büyük bir gayret ve azimle çalıştığını yakından biliyoruz. Her gün binlerce vakaya en iyi şekilde, elden gelen tüm imkânları kullanarak, müdahale eden siz değerli sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Sağlık çalışanlarımız, tüm yoğunluğa rağmen en iyi hizmeti vermeye çalışıyor”

Adana gibi nüfus yoğunluğu yüksek olan bir kentte, sağlık hizmetlerinin en iyi ve sorunsuz bir şekilde verilmesi için tüm sağlık personelinin, özveriyle çalıştığını ifade eden Vali Coş, çok nadiren de olsa yaşanan bazı sıkıntılı durumların, tüm sağlık personeline mal edilmemesi gerektiğini söyledi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir