• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
Sağanak nedeniyle bir ev çöktü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi`ndeki Cevdet Gündüz`ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi.
Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen ekipler, hasar tespit çalışması yaptı.

Yol yapımı nedeniyle tıkanan kanaldan taştığı iddia edilen suyun neden olduğu çökme sırasında çocukları ile evde olduğunu belirten Nafiye Gündüz, ne olduğunu anlamadığını ve bir anda evinin sular altında kaldığını söyledi.

Gündüz, "Aşırı derecede yağmur yağıyordu. Bir gürültü koptu ben ne olduğunu anlamadan baktım eve su dolmaya başladı. Hemen çocukları aldım dışarı kaçtım. Dışarı çıktıktan sonra ev çöktü. Verilmiş bir sadakamız varmış, çocuklarımı kurtardım. Tüm evim sular altında kaldı, şimdi biz ne yapacağız" dedi.

Cevdet Gündüz de cenazeleri için taziye çadırında oldukları sırada yağışın başladığını ve dışarı çıkamadıklarını anlattı.

Gündüz, "Yağmur sonrası evden bir bağrışma oldu. Koştum geldim, baktım çocuklar dışarıda ve ev çökmüş. Yukarıda yol yapım çalışması var. O çalışma nedeniyle kanallar tıkanmış. Yağan yağmur suları olduğu gibi bizim eve dolmuş. Şimdi nerede kalacağımızı bilmiyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Kemal Duru ise ailenin dışarıda kalmaması ve herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
Kaynak: AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir