• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...

BURSA - Kalite Birliği Derneğinin 3. Dönem ‘Kalite Ordusu’ öğrencilerine mezuniyet belgeleri törenle takdim edildi. Türk Standartları Enstitüsü Bursa İl Koordinatörlüğü’nün desteğiyle birlikte düzenlenen mezuniyet töreni, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, bireysel kaliteden başlamak üzere, toplumsal kaliteyi üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarda bulunduklarını, topluma, sanayiye, kaliteye, tüketiciye, gençlere ve geleceğe faydalı olmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Kalite Birliği olarak, temiz kalite anlayışının odağında, siyasetin, ticaretin ve kişisel menfaatin ise uzağında olduklarını vurgulayan Işığıçok, “Kalite Şehri Bursa imajını ülke ve hatta dünya geneline yayabilme azmindeyiz. Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizi topluma ve sanayiye nasıl katabiliriz planlıyoruz. Dernek olarak iş yaşamında da öğrencilere referans oluyoruz” dedi.

 

Özel sektör kuruluşlarının yoğun katılım sağladığı törende ayrıca ilgili kuruluşlara kurumsal üyeliğe kabul belgeleri verildi.

 

Yıldırım Belediyesi’nin de kurumsal üyeleri arasında bulunan Kalite Birliği’ne örnek çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kalite Birliği’nin, Türkiye’de kalite dendiğinde ilk akla gelen kurum olan TSE ile birlikte yürüttüğü faaliyetlerin toplumda kalite bilincini ve seviyesini arttırdığını belirtti.

 

“Kalite Şehri Bursa” çalışmalarıyla 2009 yılında Bursa’da kurulan Kalite Birliği, kalite bilincinin oluşmasına yönelik sosyal sorumluluk projeleri üretmeye ve uygulamaya devam etmekte. (Veysi Siyah - İLKHA)