• DOLAR 32.453
  • EURO 34.49
  • ALTIN 2470.71
  • ...
Batman MÜSİAD, KHB'yi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M.Hakan Pamukçu’yu ve yeni göreve gelen müdürlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M.Hakan Pamukçu’ya yeni görevinde başarılar dileyen MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, kamu hastanelerindeki gelişmeler ile ilgili bilgi aldı.

 

Özdemir, Batman'da sağlık sektörünün sorunları ve çözümü noktasında MÜSİAD olarak her türlü desteği vereceklerini bildirdi. Özdemir, Batman’ın sağlık sektöründe bölgesel bir çekim merkezi olabilmesi için ortak çalışmaların yapılması ve bunun için kamuyla beraber sivil toplum örgütlerinin katkı sunması gerektiğini belirtti.

 

MÜSİAD başkanı ve üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Dr. M.Hakan Pamukçu, devletin temel görevlerinden olan sağlık hizmetini etkin ve hızlı bir şekilde yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Pamukçu, “Kamu hastaneleri özel hastaneler kadar iyi hizmet vermeye başladı. İyi doktor kadromuzla halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.” dedi.

 

MÜSİAD heyeti daha sonra idari hizmetler başkanı Mehmet Beşir Ulutaş’ı ve Mali hizmetler Müdürü Murat Kalkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir