• DOLAR 32.548
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2436.518
  • ...
Kızılay Cizre`de kan topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK – Cizre ilçesinde Türk Kızılay’ı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Cizre Hükümet Konağı önünde kurulan çadırda başlatılan kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterdi. 

Cizre ilçesinde Türk Kızılay’ı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Cizre Hükümet Konağı önünde kurulan çadırda başlatılan kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterdi. 

Türk Kızılayı Cizre Şube Başkanı Abdulaziz Sanrı, Kan bağışı kampanyalarını gelenek haline getirmeye çalıştıklarını ifade etti. 

Sanrı, “Biz bunu artık gelenek haline getirmeye çalıştık ve rafineye de oturturduk. Daha önceki kampanyalarımız bir gündü, iki gündü ama bu sefer üç güne çıkarttık. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlıdır. Allah razı olsun hem sağlıkları açısından, hem de sevap açısından o bilince ulaştılar. Rağbet çoktur. Günde en az 100 ünite kan alabiliyoruz. Bu da büyük bir başarıdır. Adet olarak da çok yüksektir. Biz vatandaşlarımızdan memnunuz. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Gelsinler bu kan bağışı kampanyalarına katılsınlar, sürekli hale getirsinler. Çünkü tek kaynağı insan olduğu için mecburi bu kampanyalara rağbet göstermemiz gerekiyor.” diye konuştu.(Abit Dündar –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir