• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Belediyeden vergi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü sona erecek olan 2014 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

 

Açıklamada, “Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Birinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödeme süresi 31 Mayıs 2014 tarihinde sona ereceğinden dolayı bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler” ifadelerine yer verildi.

 

Mükellefler, yıllık emlak vergilerinin tamamını Mayıs ayına kadar ödeyebilecekleri gibi, ikinci taksiti Kasım ayında olmak üzere iki taksit halinde de yatırabilecek. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir