• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Üniversite Karıştı!.. Yaralılar Var!..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA: Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’nda kitap okuma faaliyeti sırasında tartışan karşıt görüşlü iki öğrenci grubu birbirine girdi. Öğrencilerin taşlı sopalı kavgasına çevik kuvvet polisi müdahale etti. Çıkan kavgada 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanırken, 3 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu içerisinde, sol görüşlü oldukları belirtilen bir öğrenci grubu kitap okuma faaliyeti yaparken, sağ görüşlü oldukları öğrenilen 50 kişilik başka bir öğrenci grubu tartışmaya başladı. Üniversite güvenliklerinin müdahale ettiği tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüşünce, kampusa çevik kuvvet ekibi çağırıldı. Kısa sürede Uludağ Üniversitesi’ne sevk edilen çok sayıda polis ekibi kavgaya müdahale etti.

Polisin güçlükle ayırdığı kavgada 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanırken, 3 kişi de gözaltına alındı. Yaralanan öğrenciler daha sonra polis nezaretinde darp raporu almak için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine getirildi. Acil servis önünde geniş güvenlik tedbiri alan polis, çevrede kuş uçurtmadı. Çıkan kavgayla alakalı tahkikat sürüyor.

 Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir