• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
18 yıl sonra ilk kez çocukları oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus ilçesinde tüp bebek yöntemine başvuran Zülfükar Sağlam (41) ve Remziye Sağlam (35) çiftinin evliliklerinden 18 yıl sonra evlat hasreti son buldu. Çift, yeni doğan erkek çocuklarına Muhammed Emin ismini verdi. 

Tüp bebek tedavi giderlerini karşılayamayan yoksul ailelerin bebek sahibi olmaları için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında; 18 yıl sonra bebek sahibi olan Sağlam ailesini ziyaret eden Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, ailenin sevincini paylaştı.

Aileyi tebrik eden Kaymakam Göç şöyle konuştu: “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ve Acıbadem Sağlık Grubu işbirliği ile hayata geçirilen ve ülke genelinde 2505 yoksul ailenin tedavi giderlerini karşıladığı bu anlamlı proje kapsamında değerli ailemizin tedavi süreci başlatıldı. Tedavi masraflarının dışında kalan iaşe ve ibate masrafları vakfımızca karşılandı. Tedavisine başlanan ailemizin 18 yıl sonra çocuk sahibi olmaları onlar kadar bizleri de mutlu etmiştir. Ben, 18 yıl sonra bebek sahibi olan değerli ailemize hayırlı olsun diyorum ve kıymetli yavruları Muhammed Emin’in de analı babalı büyümesini, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat ve birey olmasını diliyorum.” dedi. 

Uzun yıllar sonra çocuk sahibi olan Sağlam çifti ise, 18 yıl sonra çocuk sahibi olmalarına vesile olan herkese teşekkür ettiklerini söylediler. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir