• DOLAR 32.596
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2494.934
  • ...
Anne - baba okulu ilk mezunlarını verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi İncirli Kültür Merkezi ve Hayat Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen “Anne-Baba Okulu” eğitimleri sona erdi. Psikolog Dilek Kaymak tarafından 6 hafta boyunca verilen eğitimlerin sonunda ailelere katılım sertifikaları verildi.

Psikolog Dilek Kaymak’ın gerçekleştirdiği anne-baba okulunda  katılımcılara 6 hafta boyunca eğitim verildi.

Eğitim programları süresince; Çocuk yetiştirmede farklı ebeveyn tutumları, çocuk ve ergenlerde ergenlik dönemi problemleri, eğitim başarısını yükseltme, sağlıklı ve mutlu insanlar yetiştirmede anne babanın rolü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunda anne-babanın yapabilecekleri, çocuk ve ergenlerde ruhsal sorunlara genel bakış konuları üzerinde duruldu.

Eğitimlere katılan tüm anne babaları tebrik eden Psikolog Dilek Kaymak, “Çocuklarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmek için 6 hafta boyunca beraberdik. Sabırla ve istikrarla burada öğrendiklerinizi uygularsanız sevginin eksik olmadığı tüm adımlarınızın neticesini alacaksınız. Büyük bir özveri ile uzak- yakın mesafelerden her hafta eğitimimize katılan bütün katılımcılarımızı canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Kapanış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi temsilen katılan Muhsin Özlükurt ise, “Bir insanın bu dünyada sahip olabileceği en değerli varlığı çocuklarıdır. Hepimizin çabası ve endişesi çocuklarımızı fikren, zikren, bedenen sıhhatli olarak yetiştirmek ve onların iyi bir eğitim almalarını sağlamaktır” dedi.

Törenin sonunda eğitimleri başarıyla tamamlayan anne babalara katılım belgesi verildi.

(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir