• DOLAR 32.544
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2432.285
  • ...
Ağrı`da KDSS standı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü,  25 Mayıs tarihinde Türkiye genelinde düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) için tanıtım ve kayıt standı açtı. Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan standa, özellikle öğrenci ve gençler yoğun ilgi gösterdi.Standa uğrayanlara sınav hakkında detaylı bilgi verilip kayıtları alındı.

Stant çalışması hakkında bilgi veren koordinatörlük yetkililerinden M. Arif Yılmaz, KDSS’nin Hz. Resulullah’ın kutlu doğumu münasebetiyle düzenlendiğini ifade etti. Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılda siyer sınavını gerçekleştireceğiz. Sınavın duyurusu için şehrin birçok noktasına afişlerimizi astık. Sınavın başvuruları için Cumhuriyet Caddesi’nde de stant açtık, kayıtları burada, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi binasında ve 0546 594 22 55 nolu telefon ile kabul etmekteyiz. Geçtiğimiz yıllarda ciddi ilgi gördük, bu yıl da halkın bu ilgiyi göstereceğini tahmin ediyoruz. “dedi. 

Sınav hakkında detaylı bilgi veren Yılmaz, “Siyer Sınavı ödülü olarak derece yapan ilk 50 kişi Umreye götürülecek. Koordinatörlük tarafından illerde dereceye giren ilk 3 kişi ise ayrıca ödüllendirileceklerdir. Bu sınav 15 yaş altı ve 15 yaş üstü olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek. Sınav ise belirleyeceğimiz bir yerde 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecektir. Şeklinde konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir