• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
5. Dergi Fuarı Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Bu sene 5.`si yapılan olan Türkiye Dergi Fuarı, bugün Sirkeci Garı`nda başladı. 11 Mayıs`a kadar açık kalacak olan ve TÜRDEB (Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği) tarafından düzenlenen fuarda çok sayıda derginin standı bulunuyor.

 Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) tarafından 5.si düzenlenen Dergi Fuarı bu yıl uluslararası bir mahiyet kazandı. Yurtdışından dergilerin davet edildiği fuarın bir de onur konuğu olacak.

 Trende söyleşiler, Sirkeci Garı’nın tarihi ve estetik bekleme salonunda konferans, panel, müzik dinletileri ve dergiciliğin enleri töreninin yapılacağı Türkiye dergi fuarında 7’den 70’e herkesi ilgilendirecek bir şey mutlaka olacak!

 Sirkeci Garı’nda 5 gün boyunca peronlarda kültür, sanat, siyaset, mizah, edebiyat, çocuk vb 100’ü aşkın dergi ile farklı bir atmosfer oluşacak!

 Bugün saat 12’de açılışı yapılan Fuar 11 Mayıs Pazar günü saat 21’e kadar devam edecek.

 Fuar saat 10.00 – 21.00 saatleri arası ücretsiz olarak herkese açık olacak.

 Dergi fuarına İnzar ve Nisanur dergileri de katıldı. Halkın yoğun teveccühü ile karşılanan stantta İnzar Dergisi, Nisanur Dergisi, Kelhaamed Dergisi, Söz ve Kalem Dergisi’nin yanı sıra Doğruhaber Gazetesi de bulunuyor. Stantta yetkilileri yaptığı açıklamada takipçilerini bu fuara davet etti. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir