• DOLAR 32.478
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2434.67
  • ...
Çetin Topçuoğlu anısına kick boks turnuvası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Gazze’ye insani yardım taşırken Siyonist İsrail askerleri tarafından basılan ve 11 Müslüman’ın şehit olduğu Mavi Marmara gemisi şehitlerinden Çetin Topçuoğlu anısına kick boks turnuvası düzenlendi. 11 kulüpten 100`e yakın sporcunun katıldığı turnuva 2 gün sürdü. 

Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, Menderes Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara katılımın üst düzeyde olmasının sevindirici olduğunu, hedeflerinin bu gibi turnuvalarda yeni yeteneklere fırsat vermek olduğunu söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla müsabaka sayısını artıracaklarını ifade eden Baysal, Mavi Marmara gemisinde yaşamını kaybeden Çetin Topçuoğlu anısına yapılan şampiyona ile vefa örneği gösterdik. Çetin abi ile eşi Çiğdem Topçuoğlu ulusal ve uluslararası turnuvalarda birçok dereceleri bulunan, ayrıca antrenör olarak yüzlerce sporcunun milli takımlara kazandırılmasında emekleri var. Bizler de en azından bu tip etkinliklerle vefamızı göstermek istedik.” şeklinde konuştu. 

Minikler, gençler ve büyükler olmak kaydıyla 3 kategoride yapılan turnuvada dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verildi.  (Yunus Emre - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir