• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2419.735
  • ...
5. Türkiye Dergi Günleri`nde Konferansa Davet!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İSTANBUL - Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) tarafından düzenlenen Uluslararası 5.Türkiye Dergi Günleri Fuarı başladı. 

Sirkeci Tren Garı`nda gerçekleştirilen Fuar etkinliğine Doğru Medya Yayın Grubu; İnzar Dergisi, Nisanur Dergisi, Söz ve Kalem Dergisi ile Kelhaamed (Kürtçe) Dergileriyle katılıyor.

Fuar etkinliği çerçevesinde İnzar Dergisi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Zeki Ergin bir konferas verecektir. Sirkeci Tren Garı`nda organize edilen fuar etkinliğindeki konferans Pazar günü (11.05.2014) Saat 14:00`da başlayacaktır.

Konferansa tüm okurlarımız davetlidir. 

Bu yıl 5. si düzenlenecek olan fuarın açılışı 7 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00`de, Sirkeci Tren Garı`nda yapıldı. Yurt dışından dergilerin davet edildiği fuarın bir de sürpriz onur konukları olacak. Etkinlikte trende söyleşiler, Sirkeci Garı`nın tarihi ve bekleme salonunda konferans, panel, müzik dinletileri ve dergiciliğin enleri töreni yapılacak. Bu sene fuarın ana teması `Gençlik` olarak belirlendi. Sirkeci Garı’nda 5 gün boyunca peronlarda kültür, sanat, siyaset, mizah, edebiyat, çocuk vb. 100’ü aşkın dergi ile farklı bir atmosfer oluşacak. Fuar, 7 - 11 Mayıs tarihleri arası 5 gün boyunca 10.00 - 21.00 saatleri arası ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Bir dergi fuarımız var ve bu fuar dünyada tek!

Trende söyleşiler, Sirkeci Garı`nın tarihi ve estetik bekleme salonunda konferans, panel, müzik dinletileri ve dergiciliğin enleri töreninin yapılacağı TÜRKİYE DERGİ FUARI’nda 7’den 70’e herkesi ilgilendirecek bir şey mutlaka olacak!

Dergi Fuarı İstanbul`da ulaşımın en kolay olduğu bir mekanda, Sirkeci Garı`nda yapılıyor. Marmaray, tramvay, vapur ve otobüslerle İstanbul`un her yerinden fuara gelmek çok kolay. (Enes Durmaz / İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir