• DOLAR 32.51
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2473.062
  • ...
İzmir Umut Kapısı Nisan Ayında Yardımlarını Sürdürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR – Türkiye genelinde yardım faaliyetlerini yürüten Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden İzmir Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği, muhtaç, dul ve yetimlere yönelik yardımlarını sürdürüyor. 

İzmir Umut Kapısı, Nisan ayında 75 ailenin sevincine ortak oldu. Dernek, bir aileye maddi yardımda bulunurken, diğer ailelere ise 50 TL değerinde gıda yardımında bulundu. 

Nisan ayında yapılan yardımlar konusunda basın açıklaması yapan İzmir Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı Hacı Şani, “Kendisine hayrı ve hayır yapmayı şiar edinmiş olan İzmir Umut Kapısı, Nisan ayında da yetim, öksüz ve kimsesizlere umut oldu. Yaptığımız yardımlarla mazlumlara ve yoksullara aş olduk. Toplamda 75 aileye bu ay içerisinde yardım ulaştırdık. Bunlardan bir aileye 850 TL değerinde ev eşyası yardımında bulunduk. 74 aileye ise gıda yardımında bulunduk. Gıda yardımında bulunduğumuz ailelerin içerisinde 22 Suriyeli aileye yardım ulaştırdık. Bu ay içerisinde yapmış olduğumuz yardımların toplamı 3 bin 670 TL değerindedir. Yardımda bulunan, katkı sağlayan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun.” İfadelerine yer verdi. (İlyas Yıldız – İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir