• DOLAR 32.32
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2294.916
  • ...
`Europa in Diyarbakır` ile Avrupa fırsatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yayınlanan Eurodesk Temas Noktaları Gençlik Bilgilendirmesi Mali Destek Programı kapsamında Türkiye geneli başvurular kabul edildi. 

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Eurodesk Temas Noktası tarafından Diyarbakır Valiliği, Dicle Üniversitesi ve Uçarlı Gençlik Derneğinde yerel ortaklığında, hazırlanan ‘Europa in Diyarbakır’ adlı proje de Türkiye genelinde seçilen 32 projeden biri oldu. 

Gençler Avrupa ile buluşacak
Projenin kabul edilmesiyle beraber gerçekleştirilen ilk toplantıda konuşan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, “ Europa in Diyarbakır Projesinin ana hedefi; ilimiz genelindeki gençlerin Avrupa fırsatlarından haberdar olmasını ve bu fırsatlardan faydalanmasını sağlamaktır. Bu şekilde gençlerimiz ile Avrupa arasında bir köprü görevi görmüş olacağız. 01 Nisan 31 Aralık 2014 tarihleri arasında devam edecek olan proje kapsamında çeşitli yerlerde yapılacak olan bilgilendirme toplantıları, konferans ve çalıştalar aracılığı ile il genelinde Avrupa fırsatlarından haberi olmayan gencimizin kalmamasını hedefliyoruz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir