• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Mersin`de kuyumcu dükkanına silahlı saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin`in merkez Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi 160. Cadde üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanına, yaya olduğu belirtilen kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan, kuyumcu dükkanının yan giriş kapısına 3 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. İş yeri sahipleri yaşanan olay üzerinde büyük panik yaşadı. 

Saldırının ardından işyeri sahipleri, durumu polise haber verdi. Saldırının gerçekleştirildiği yerde incelemelerde bulunan polis, saldırganı belirlemek için çevrede bulunan güvenlik kameralardan eşgal belirlemeye çalıştı. 

Öte yandan; Motorlu iki kişinin geçen hafta aynı kuyumcuya geldiği, kuyumcuyu tehdit ettikten sonra silahlı saldırı girişiminde bulunduğu sırada tetiğin tutukluluk yaptığı iddia edildi.

İşyeri sahibi Mahmut Gökalp, yaşanan saldırıyı şöyle aktardı: “İşyerinde otururken, birisi dükkanımıza doğru ateş etti. Neye uğradığımızı şaşırdık. Kapının önüne çıktığımızda birisi kaçarak uzaklaşıyordu. Ne olduğunu bizde anlamadık. Geçen hafta da yine silahlı saldırı girişiminde bulundular. Silahı bize doğrultarak sıktılar ancak silah tutukluluk yaptı. Komşular bu şahısların bir haftadan beri buralarda gezdiklerini söylüyorlar.  Sebebini bilmiyoruz."dedi.  (Osman Öksüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir