• DOLAR 32.51
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2432.642
  • ...
Müslüman Kardeşler(imiz)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin’de panzerlerin altında ezilen çocuklar, Arakan’da canlı canlı yakılan Müslümanlar, Orta Afrika’da parçalanan cesetler, Suriye’de kimyasalların altında can veren bebekler ve şimdide Mısır’da idama mahkum edilen Müslüman Kardeşler. Evet idama mahkum edilen ve bir avuç Müslümandan başka kardeşi ve destekçisi olmayan Müslüman Kardeşler.Hani İslam Ümmeti; nerde kaldı Müslümanların kardeşliği.Nerede o vicdanınız.En son ne zaman yandı yüreğiniz.Hiç mi görmüyor artık gözleriniz.Yoksa sizlerde Rabbimizin ayetindeki insanlardan mı oldunuz? 

Mollayı katlettiler sessiz kaldınız; İslam Ümmeti parçalandı görmezden geldiniz; bunca günahsız bebek öldü peki analarının sesini de hiç mi duymadınız.Bu ne biçim iman, siz nasıl insanlarsınız!Yetmedimi artık birbirinizin namazıyla İslam’ıyla uğraşmanız.Yetmedi mi bu kadar Müslüman kardeşlerinizi aşağılamak.Yetmedi mi kardeşlerinize barbar diyenlerin uşaklığını yapmak.Bir tepki bile göstermeyen sözde Müslümanlar olmak. Anladık kalmadı çoğunuzda Müslümanlık peki hani nerde insanlık? İnsanlık susuyor sustukça da daha fazla batıyor utanç bataklığına.Bir avuç Müslüman, Filistinli bir genç gibi Bangladeşli Molla gibi bedenini siper ediyor kendini Kurana Belki de Esma gibi Şehid olacaklar Mevlalarının katında… 

Haydi yeter kalk o büründüğün örtünden!Kalk ve kaldır insanlığı ayağa.Ses ver uyansın insanlık, rahatsız olsun Kuran düşmanları.Tepkini göster göster ki Rabbin sorduğunda verecek cevabın olsun en azından. Sözde sana verilecek olan demokrasiyi sen götür onlara Kuranla. 

Sende sessiz kalırsan nasıl direnir bu bir avuç Müslüman. Hz.Hüseyin’e yapılan ihanet gibi sende ihanet edipte yalnız bırakma kardeşini.Meydan oku ölümsüz ruhunla Dünya’ya İbrahim gibi. Zulüm edemezler, asamazlar sen izin vermedikçe Müslümanları. Doldur meydanları korkma teknolojileri kâr etmez onlara.Rabbinden yardım iste ve yürü Hz. Ali gibi meydana. Korksun kafirler artık senden. Ümmeti olduğun Peygamber gibi koru sende Müslüman kardeşlerini.
Rabbim bizlere ve İhvanı Müslimin’e yardım et. Senin yoluna gelen bu bir avuç Müslümana kurtuluşu nasip et.Onlara ve bütün Müslümanlara kafirlere karşı zafer ihsan eyle. Kaviyy isminle İhvanı Müslimine kuvvet ver ve Kahhâr isminle İslam düşmanlarını ve sisiyi kahreyle.Senin her şeye gücün yeter. Âmin.
Zafer Yakındır, Ümitvar Olunuz. Selam ve Dua İle… 

Muhammed Yasir Esen / Kayseri
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir