• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
Kaybederken Kazanmak…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

O akşam heyecan doruktaydı. Bütün aile efradı oturmuş, büyük bir merakla seçim sonuçlarının açıklanmasını bekliyordu. Onlar için bu seçim çok önemliydi. Çünkü ilk defa İslamı kendine referans edinmiş bir parti olan Hüda Par, siyasi arenada yerini almıştı. Hüda Par siyasetin kirinden entrikalarından uzak her türlü yalandan iftiradan beri, davası hakka ve halka hizmet olan hür insanların partisiydi. Bu yüzden mustazaf müminlerin ümit ve gurur kaynağı haline gelmişti.

Nihayet sonuçlar açıklanmaya başlamıştı. Nefesler tutulmuş, gözler televizyona odaklanmıştı. Ama açıklanan sonuçlarla yüzler solmuş, eve hüzünlü bir hava çökmüştü. Kimseden çıt çıkmıyordu. Anlaşılan böyle bir sonuç beklenmiyordu. Onlar partilerinin kazanacağına inanmışlardı. Çünkü aylardır gecesini gündüzüne katıp çalışan gerek maddi gerekse manevi fedakârlıklar gösteren hür kadroları gördükçe kazanma umutları günbegün daha da artmıştı.  

Evdeki bu sessizliği Zeynebî bir haykırışla evin mücahide kızı bozdu. ‘Artık kendinize gelin!` dedi. ‘Bizler çalıştık, çabaladık ve kazandık. Evet kazandık. Çünkü Allah rızası için çıkılan bir yolda asla kaybetmek yoktur. Hüda Par bu yola makam mevki elde etmek için çıkmamıştır. Bu yoldaki en büyük gayesi Allah`ın dinini tebliğ ederek İslama hizmet etmektir. Bunu da fazlasıyla başarmıştır. Said Şahin Hoca`nın dediği gibi: ‘Yüz binlerce eve girdik. Milyonlarca insana ulaştık. İmanı, İslamı, ahlakı, adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, dünya ve ahireti anlattık.` Bu sebeple de ciddi kazançlar elde ettik. Kısıtlı imkanlar içerisinde inanç ve büyük bir özveriyle çalışan Hüda Par, bu seçimde imanlı yüreklerin birincisi olmuştur. İşte bu yüzden bu maddi kaybın manevi kazancımızı gölgelemesine izin vermeyin. Herkes şunu iyi bilmelidir ki Hüda Par`ın iman ve İslam tohumları artık bu topraklara ekilmiştir. Ak alınların teriyle sulanan bu tohumlar er ya da geç yeşerecektir. Ve bunu engellemeye de kimsenin gücü yetmeyecektir.` 

Arzu Aşkın / Siverek - Yaş: 25
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir