• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2325.42
  • ...
Öğrenciler Kur`an`sız Kalmasın Projesine Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği, `Öğrenciler Kur`an`sız Kalmasın` porejesine destek veren Diyarbakır Eğitim Bir Sen şubesini ziyarette etti. 

Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Recep İdikut, "Hedefimiz, Doğu ve Güneydoğu`da öğrencilere 100 bin Kur`an-ı Kerim ulaştırmaktır. Öncelikle imam hatip okulları olmak üzere bütün okul öğrencilerine birer Kur`an-ı Kerim ulaştırmaktır. Amacımız Kur`an`la barışık olan bu topluma Kur`an`ı ulaştırmaktır. Öğrencilerimiz Kur`an`ı görünce mutlu oluyorlar, seviniyorlar." dedi. 

Projeyle halkın teveccühünü kazandıklarını ifade eden İdikut, son olarak, bu kampanyada kendilerine destek veren, katkı sunan Diyarbakır Eğitim Bir Sen Şubesi Başkanı Yunus Memiş ve Yönetimine teşekkürler etti.

Kampanyadan dolayı Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği`ni tebrik eden Diyarbakır Eğitim Bir Sen Şubesi Başkanı Yunus Memiş, kendilerinin de kampanyaya destek verdiklerini söyledi. 

Herkesin evinde bir Kur`an olması gerektiğini ifade eden Memiş, herkesin onu okuması, öğrenmesi ve yaşaması gerektiğini belirtti.  (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir