• DOLAR 32.56
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Kozluk`ta hırsızlık olayları bitmek bilmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman’ın Kozluk ilçesinde son zamanlarda ciddi bir artış gösteren hırsızlık olaylarına yenileri eklenmeye devam ediyor.

İlçede, bir ailenin dışarda bulunmadığı sırada evine giren hırsızlar, 100 bin TL değerindeki bilezikleri çalarak kayıplara karıştı. Ayrıca bir ayda 119 hayvanın çalındığı ilçenin  bazı mahallelerde ise telefon kablolarının, direklerden sökülerek çalındığı öğrenildi. 

Hayvan hırsızları yine işbaşında

Hırsızlık olaylarının her geçen gün arttığı Kozluk’ta, hayvan hırsızları da piyasada boş durmadı. Edinilen bilgilere göre, ilçede 1 ay içinde, 20 farklı yerden 70 hindi, 40 tavuk, 5 horoz ve 4 koyun olmak üzere toplam 119 hayvanın çalındığı öğrenildi.

M. A. İsimli bir görgü tanığı, bu hayvanları çalanların madde bağımlısı gençler olduğunu ve madde bağımlısı gençlerin bu hayvanları çaldıktan sonra esrar alabilmek için satarak paraya çevirdiklerini ileri sürdü. 

Kozluk halkı artış gösteren hırsızlık olaylarından yakınarak, yapılan hırsızlık olaylarının önünün alınmamasına tepki gösterdiler. (M. Said Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir