• DOLAR 32.6
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2496.103
  • ...
Mersin`de tefecilik ve hırsızlık baskınları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin’in Anamur ilçesinde gerçekleştirilen hırsızlık ve  tefecilik operasyonlarında 12 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Yapılan baskılarda 30 bin TL ve bir tabanca ele geçirildi. 

Mersin’de jandarma ekipleri, Anamur ilçe merkezinde yaptıkları baskında, Orman İşletme Şefliğine ait depolarda hırsızlık yaptığı iddia edilen M.G, İ.G. ve C.G.’yi  gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerle birlikte, hırsızlık olayında kullanıldığı iddia edilen otomobil, telefon kablosu, çok sayıda kapı kolu ve kilidi ile kesici ve delici alet ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 

Öte yandan Anamur ilçe merkezinde tefecilik yaptıkları iddiası ile 9 adrese eş zamanlı yapılan baskında, A.T,  A.D,  A.K,  A.Ç,  S.A ve A.V.E  adlı şüpheliler gözaltına alındı. 

Şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 51 adet çeşitli bankalara ait kredi kartı, 30 bin TL, 1 adet tabanca, 65 adet senet, 7 adet tapu, 7 adet ajanda ve 131 adet muhtelif mali nitelikli evrak ile 2 adet bilgisayar ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şahıslar resmi işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir