• DOLAR 32.598
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2408.77
  • ...
Mersin Tabip Odasında görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Yapılan genel kurul sonrasında Mersin Tabip Odası Başkanı seçilen Dr. Ful Uğurhan ve yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı. 

26-27 Nisan tarihlerinde yapılan Mersin Tabip Odası genel kurulunda başkanlığa ve yönetim kuruluna seçilenlerle ilgili tabip odasında bir basın toplantısı düzenlendi.

Tabip Odasında yapılan devir-teslim töreninde eski Başkan Dr. Galip Kırıcı`dan görevi teslim alan Dr. Ful Uğurhan, 2 yıl görev yapacak olan yeni yönetimi oluşturduklarını aktardı. 

Tabip Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren yeni Başkan Dr. Uğurhan, şunları söyledi: “Sağlıkta dönüşüm politikalarına karşı uzun soluklu bir mücadele başlatmıştır. Sağlığın ticarileştirilmesine, hekimlerin ve diğer sağlık çalışanlarının iş güvencesiz, kadrosuz ve yoksulluk sınırının altında ücretlendirme politikalarına karşı mücadele ederek, hekimlere ve diğer sağlık çalışanlarına iş güvenceli, kadrolu, emekliliğe yansıyan, yaşanabilir bir temel ücretlendirme ve herkese eşit, ücretsiz, nitelikli, ulaşılabilir bir sağlık hizmetini hedeflemiştir. Önümüzdeki 2 yıllık dönemde de aynı hedef için mücadelesine devem edecektir. Yeni yönetimimizle en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz” 

Yapılan konuşmanın ardından eski Başkan Kırıcı, Dr. Ful Uğurhan`a çiçek takdim etti. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir