• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Barakazi Kayseri`de incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediye yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Özhaseki ile bir süre görüşen Barakazi, daha sonra Kayseri’deki bazı belediye yatırımlarını yerinde gördü. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Başkan Barakazi’ye Kent Müzesi, Kongre ve Spor Merkezi, Kadir Has Stadı, Eskişehir Bağları Gecekondu Önleme Bölgesi ve Harikalar Diyarı`nı gezdirerek her biri Türkiye’ye örnek olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

Kayseri ile ilgili düşüncelerini ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Kayseri`den sık sık geçerdik. Ana caddelerden geçtiğimizde Kayseri`nin güzel bir şehir olduğunu biliyorduk; ancak bu kadar teferruatlı gezmediğimiz için bu kez büyülendik. Kayseri`ye gelmemizin temel nedeni Kayseri’nin tecrübesini Bingöl’e taşımaktır. Büyükşehir Belediyesi’nin tecrübesi çok büyük, bunu Bingöl’e taşırsak şehrimizi dönüştürüp, güzelleştiririz” diye konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir