• DOLAR 32.494
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2476.937
  • ...
Adana`da belediye ile ticaret odasından işbirliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana Ticaret Odası Başkanı yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yaptıkları ziyarette Adana için işbirliği yapacaklarını duyurdular. 

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. STK’larla birlikte, onların görüşlerini alarak çalışmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Hüseyin Sözlü, ATO’yla işbirliğinin farklı bir anlamı olacağını ifade etti. 

Sözlü, “Adana’da sorumluluğunu üstlendiğimiz yeni dönemde, görüşüne, birikimine önem ve değer vereceğimiz çok önemli bir kuruluş ATO. Şehrin sosyal dokusunu, sosyal katmanlarını da temsil ediyorsunuz. Adana’ya hamle yaptıracak, Adana’nın çıtasını yükseltecek her türlü projeyi işbirliği içinde birlikte gerçekleştirmemiz lazım.” dedi.

Görevimiz sadece sorun belirlemek değil, çözüm üretmek
İşbirliği noktasında zerre kadar tereddüdü olmadığını ifade eden Sözlü, “Hizmet için bir fırsat yakaladık. İnşallah işbirliğiyle bu milleti yüceltmek, şehri geliştirmek için çalışacağız. Medeniyetin ölçüsü üretmek, zenginlik ve refah toplumu haline gelmek. Biz bunu yapmaya talibiz. Sizlerle de işbirliği yapma noktasında zerre kadar tereddüt içinde değilim. Adana’nın sorunlarını belirlemek için belediye başkanı olmaya gerek yok, çözüm için burada olmak lazım. Çözümler de, sorun sahipleriyle bir araya gelerek hayata geçirilebilir. İlçe belediyelerimizle de, halkın sorunlarını çözme noktasında işbirliğimiz üst seviyede olacak. Bugün burada olmanız bizim için bir bahtiyarlıktır. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

"Adana için yapılacak her faaliyetin arkasındayız”
Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe de, Ticaret Odası olarak tebriklerini iletti ve “Allah hayırlı etsin. Adana’nın beklentisi hakikaten çok fazla. Adana’da üretimin, yatırımın, istihdamın gelişmesi açısından, yapacağınız her faaliyetin arkasında Adana Ticaret Odası olduğunu unutmayın lütfen. Kent için birlik beraberlik içinde çalışmak istiyoruz. Adana’nın buna ihtiyacı var. Geçen yıl yapılan ATO seçimlerinden biz kendi aramızda birlik beraberliği sağladık. Şimdi sizinle de bütünleşmek istiyoruz. İnşallah birlikte, Adana’nın geleceği için ekonomiyi geliştirme noktasında bir şeyler yapmak istiyoruz.” dedi. (Yunus Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir