• DOLAR 32.369
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.34
  • ...
Mustazaflar Cemiyetinden Ahlaksız Projeye Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Ağrı Valiliğinin onayladığı ve SODES destekli ‘Dansın Sultanları’ adlı projeye Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi tepki gösterdi. Konu hakkında değerlendirme yapan Şube Başkan Yardımcısı Şaban Gökhan, bu projenin halkımızı ahlaki değerlerinden uzaklaştırma projesi olduğunu vurguladı. 

“Ağrı’nın kadınları haya, iffet ve edepleri ile tanınıyorlar”

Gerçekleştirilen bu projenin halkın değerleri ile uyuşmadığını kaydeden Şaban Gökhan, “Ağrı Mustazaflar Cemiyeti olarak kurulduğumuz günden bu yana halkımızın maddi manevi birçok sıkıntılarına şahit olduk. İslami bir STK olarak şahit olduğumuz sıkıntıları bir nebze de olsa gidermek adına birçok STK gibi bizler de bir uğraş içersindeyiz. Bizim halkımız özellikle şehrimizin kadınları, iffet, haya ve namusları ile bilinip, tanınıyorken Yaşamın Renkleri Kadın Derneği’nin manevi ve örfi değerlerimizle uyuşmayan, bilakis halkımızın hem maneviyatını ve hem de örfi yaşantısına düşman olan Latin ve Avrupa kültürünü kızlarımıza sevdirmeye çalışması bizce masumane bir faaliyet olmayıp, bilakis halkımızı ahlaki değerlerinden uzaklaştırma projesidir.”ifadelerini kullandı. 

“Valinin bu ahlaksız projeyi desteklemesi bizleri hayrete düşürdü”

Derneğin bu ahlaksız faaliyetten vazgeçmesi gerektiği söyleyen Gökhan, “Bu yanlış faaliyet ortadayken, Ağrı’nın mülki amiri olan Vali’nin bahse konu olan dans evine destekleri de bizleri hayrete düşürmüştür. Ağrı’nın ekonomik, sağlık, sosyal ve manevi dünya kadar sorun ve sıkıntıları mevcut iken Vali’nin bahse konu derneğe desteklerini kınıyoruz. Ağrı Mustazaflar Cemiyeti olarak Yaşamın Renkleri Kadın Derneği’nin yöneticilerini biran önce bu ahlaksız faaliyetten vazgeçmesi, mülki ve yerel yöneticileri ise manevi ve örfi değerlerimize saygılı olmaya ve halkın yararına işlerle uğraşmaya davet ediyoruz.”şeklinde konuştu. (Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir