• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`da iki gün içerisinde 15 hırsızlık olayı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman kent merkezinde yaşana hırsızlık olayları her geçen gün artarak devam ediyor. Halkın tedirgin olduğu hırsızlık olayları konusunda resmi rakamlara göre,  kentte iki gün içerisinde 15 çeşitli hırsızlık vakası yaşandı. Hırsızların iki gün içerisinde ev, işyeri, yankesicilik, motosiklet, oto, gasp ve açıktan hırsızlık yaptığı öğrenildi. 

Batman’da iki günde yaşanan hırsızlık olayları şöyle kaydedildi:

Üç ayrı eve giren hırsız veya hırsızlar, 106 ekran televizyon, laptop, tablet, çantadan 460 TL para, bir adet tek taş yüzük takılı 14 ayar altın, bayan kolye, bir adet flaş diski, 10 bin TL para ile yaklaşık 85 bin TL değerinde altın çalarak kayıplara karıştı. 

İki işyeri ve kurumda hırsızlık yapan hırsız veya hırsızlar, 4 adet araba lastiği, 6 adet doğalgaz kolektörü, 5 adet su sayacı, nüfus cüzdanı, banka kartı ve gümüş takıların bulunduğu çanta çalarak izlerini kaybettirdi.  

İki oto hırsızlığında ise, 2 adet matkap, 1 adet ispiral, 1 adet el terminali, 1 adet barkod cihazı, 1 adet fotoğraf makinesi ile 1 adet ip makinası çaldılar. 

Motosiklet hırsızlığında da hırsız veya hırsızlar, park halinde bulunan üç adet motosikleti çalarak izini kaybettirdi. 

Açıktan yapılan iki hırsızlıkta da hırsız veya hırsızlar, yere bırakılan elektrik telleri ile bir cep telefonunu çaldı. 

İki yankesicilikte ise bir hırsız, şehir içi minibüste içerisinde kendisine ve çocuklarına ait nüfus cüzdanları ile 220 TL para bulunan cüzdanı, sokakta gezen bir kişinin 235 TL para, kredi ve bankamatik kartı, bölge devlet hastanesine ait kimlik kartı ve sürücüsü belgesi bulunun cüzdanını çalarak kayıplara karıştı. 

Kentte yaşanan gasp olayında ise gaspçıların, bir kişinin bisikletini zorla alarak kayıplara karıştıkları bildirildi.

Hırsızlık olayları ile ilgili olarak, yakalanamayan hırsızların ise arandığı belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir