• DOLAR 32.642
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2504.945
  • ...
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Akçakale`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Akçakale’de  Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra Akçakale’deki Gümrük kapısını gezen Atalay, Suriye’de yaşanan iç karışıklıklardan dolayı ülkelerini terk edip, Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin  barındığı Süleyman Şah Konaklama tesislerine geçerek, başta Kampın yönetim çadırının, ardından kayıt kabul, Sahra Hastanesi ve  marketleri gezdikten sonra, Kaymakam Eyüp Fırat  ile  birlikte, Suriyeli ailelerin çadırlarına misafir oldular.

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay burada yaptığı açıklamada,  “Süleyman Şah konaklama tesisleri Türkiye’nin en büyük kampı konumundadır. Burada  yapılan çalışmalar takdire şayandır.’ Ben başta İlçe Kaymakamımız Eyüp Fırat olmak üzere, emeği geçen ve halen görevleri başında olan Süleyman Şah kamp çalışanlarına da teşekkür ederim.” dedi.

Aile ziyaretleri esnasında Atalay ve Kaymakam Fırat, misafir oldukları ailelere  çeşitli hediyeler verdiler.  

Kaymakam Fırat, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel müdürümüzün ziyaretleri bizleri çok memnun etmiştir. Bizleri ziyaret eden Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürümüz Mehmet Atalay Bey’e çok teşekkür ederim.” dedi.  

(İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir