• DOLAR 32.437
  • EURO 34.459
  • ALTIN 2488.387
  • ...
Veysi Demir İLKHA’yı Bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 batmanbasin.com`un imtiyaz sahibi Gazeteci Veysi Demir 6 yıldır sürdürmüş olduğu İlke Haber Ajansı (İLKHA) Batman Temsilciliği görevini bıraktığını açıkladı.

Haftalık olarak yayınlanan ulusal Doğruhaber Gazetesi Batman Temsilciliği görevi ile birlikte yürüttüğü İLKHA temsilciliği’ni bıraktığını açıklayan Demir, gazetecilik mesleğini Doğruhaber Gazetesi Temsilcisi olarak devam ettireceğini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak Demir, “Yaklaşık 6 yıldır Doğruhaber Gazetesi ve İlke Haber Ajansı (İLKHA) Batman Temsilciliği görevini yürütüyorum. Bugün itibariyle gazetecilik mesleğime Doğruhaber Gazetesi Temsilcisi olarak devam ettireceğim. Bu süreç içerisinde her konuda yardımcı olan başta gazeteci arkadaşlar olmak üzere, Batman’daki STK’lar, meslek odaları ve kurumlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra aynı duyarlılık ve diyalog içerisinde çalışmalarıma Doğruhaber Gazetesi Temsilcisi olarak devam ettireceğim. İlgili tüm şahıs ve kurumlara bilgisi olsun” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) Yönetim Kurulu Üyesi olan Demir, 6 yıldan beri Doğruhaber Gazetesi ve İlke Haber Ajansı (İLKHA) Batman Temsilciliği görevini yürütüyordu.

(batmanbasin.com)

Bu haberler de ilginizi çekebilir