• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2427.624
  • ...
Mevlid etkinliğine katkıda bulunanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Peygamber Sevdalıları Platformunun Mersin’de düzenlediği ve on binlerce kişinin katıldığı Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara plaket verildi. 

Plaketler, Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu ile tertip komitesi üyeleri Necdet Kazak ve Mehmet Derman tarafından takdim edildi.

Kutlu Doğum etkinliğinde halkı mevlit alanına taşımak amacıyla ücretsiz araç tahsis eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz plaket veren platformun Akdeniz koordinatörü Veysi Yumlu, katkılarından dolayı başkan Kocamaz’a teşekkür etti.

Platform yetkilileri,  araçları ile halkın alana daha rahat ulaşabilmeleri için ücretsiz araç tahsis eden Kurdali Koop ve Nur Turizm yetkileri ile  Ada Outdoor Bilbörd Genel Müdürü Nizamettin Kılınç’a teşekkür plaketi verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü   Yumlu ayrıca, Kutlu Doğum etkinliği ile ilgili haberleri dolayısıyla İlke Haber Ajansı Mersin Temsilciliğine de teşekkür plaketi takdim etti.

(Osman Öksüz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir