• DOLAR 32.382
  • EURO 35.036
  • ALTIN 2326.3
  • ...
Uluslararası CPhI Haziran`da İstanbul`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Londra’da bulunan UBM Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan Avrasya’nın en kapsamlı ilaç ve ilaç bileşenleri fuarı Uluslar arası CPhI İstanbul 4 Haziran 2014 tarihinde Lütfi Kırdar İstanbul Kongre & Sergi Sarayı’nda kapılarını açıyor. 

CPhI Istanbul, Orta Asya, Güney Doğu Avrupa Bölgelerinden birçok tedarikçiyi, ilaç sektöründen yerli ve yabancı alıcılar ile bir araya getiriyor. ICSE İstanbul, ilaç endüstrisine servis sağlayan firmalar ile alıcıları bir araya getiriyor. InnoPack İstanbul`da ise en son yenilikleri de izleyerek, ambalaj ve benzeri çözümleri ile ilaç dağıtım sistemleri sunan firmalar yer alıyor. P-MEC İstanbul’da da ilaç sektörüne yönelik en yeni makine, ekipman ve teknoloji ürünlerini sunan kurumlara yer veriliyor. 

CPhIİstanbul dünyaya açılan kapı
UBM Fuarcılık Türkiye Genel Müdürü Kerim Bertrand, Uluslararası CPhIİstanbul 2014 Fuarı’nın dünyanın en kapsamlı ve en büyük ilaç endüstrisi fuarı olduğunu belirterek Orta Doğu, Orta Asya, Balkan, Kuzey Afrika ülkelerinden katılımcı firma ve ziyaretçilere ev sahipliği yapacağını, bu özelliği ile Türk şirketleri için iş fırsatları yaratacak dünyaya açılan bir kapı olduğunu söyledi.

Hem yabancı hem de Türk şirketlerden fuara büyük bir ilgi olduğunu ifade eden Bertrand, "Fuarda yaklaşık 150 üzerinde katılımcı şirketin yer almasını bekliyoruz ve 3 günlük fuar süresince ise 3 bin kişinin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyoruz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir