• DOLAR 32.583
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2421.797
  • ...
Antalya`da 2 Genç Kaza Kurbanı Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 ANTALYA: Edinilen bilgiye göre kaza, saat 01.00 sıralarında Kepez İlçesi Göksu Mahallesi, Altınova Caddesi, Altınova Köprüsü yakınında meydana geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’ne tarım ürünlerini bırakan Erol G. 07 ZJ 648 plakalı kamyoneti ile Altınova’daki evine doğru yola çıktı.

İddiaya göre, Altınova Köprüsü’ne doğru ilerleyen Erol G., aynı yol güzergahından gelen Rıdvan Tefrul (24) idaresindeki 07 BOU 61 plakalı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı.

Ne olduğunu anlamayan sürücü Erol G., kamyonetinin direksiyon hakimiyetini kaybedip refüjden karşı şeride geçerek durabildi. Çarpmanın etkisiyle Rıdvan Tefrul, bulunduğu yere, arkasındaki arkadaşı Barış Gökkaya (20) ise karşı şeride savruldu.

Kamyonetteki plastik kasalar ise yola döküldü. Kazayı görenler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri her iki gencin de yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

Polis başka bir kazaya meydan vermemek amacıyla güvenlik önlemi aldı. Kazayı duyan Rıdvan Tefrul’un yakınları kaza yerinde büyük üzüntü yaşadı. Tefrul, ailesini polis ve vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi.

Trafik ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından iki gencin cenazesi, cenaze aracıyla Antalya Adli Tıp Morg’una kaldırıldı. Motosiklet ve kamyonet ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Erol G., ifadesi alınmak üzere Kepez Polis Merkezi’ne götürüldü. Motosiklet hurdaya dönerken, kaza yerinde her iki gencin ayakkabıları kaldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazayı gören Hakan Akburak, kaza anını şöyle anlattı: “Arkadaşlar ters yola girdi. Kamyonet normal seyir halindeydi.

Ters yola girince kafa kafaya çarpıştılar. Kamyonetçi ne yapacağını bilemeyince kaldırımda karşıya geçti. Çarpışma anını ve ardından arkadaşların yerde olduğunu gördüm. Ne yapacağımı bilemedim.” Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir