• DOLAR 32.564
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2433.33
  • ...
Yar Der Kur`an`a geçen öğrenciler için piknik düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-  Hayırlı hizmetlerini  sürdüren Yardım Eli Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (Yar Der) Akçakale şubesi,  her ay Kur’an-ı Kerim’e  geçen öğrencilerine çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Geçtiğimiz  Nisan ayında,  Kur’anı Kerim’e geçen ile hatmeden öğrenciler, velileri ile  birlikte  dernek binasına davet edilerek,  mevlid programı düzenlenmiş,  gelen velilere Peygamber Sevdalıları  Platformunun Kutlu doğum  münasebetiyle dağıttığı  Kur’an-ı Kerim’lerden, velilere  birer adet  hediye edilmişti.

Bugün de  Kur’an-ı Kerim’e geçen 20 öğrenciye, dernek tarafından piknik ve gezi programı düzenlendi.

Yar Der başkanı A.hakim Dağbaşı,  piknik programı ile ilgili yaptığı açıklamada,  “Bizler her ay Kur’an’a geçen öğrencilerimize yönelik farklı programlar düzenliyoruz. Amacımız,  yeni neslin Allah’ın kitabı Kur’an’a sarılmaları, okumaları ve hayatlarına geçirmeleridir. Bugün 20  öğrencimiz Kur’an-ı Kerim’e geçti Elhamdulillah. Onlar için düzenlediğimiz piknik programımızda, kardeşliği, beraber yaşamayı ve paylaşmayı anlattık. Bu vesileyle yaz tatilinde kardeşlerimizi derneğimize davet ediyoruz. İnşallah bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz.” dedi.

Pikniğe giden Kur’an talebelerinin, yapılan maçta  top koşturmalarının  ardından, çektirdikleri hatıra fotoğrafında,  Mısır’daki kardeşlerine Rabia işareti yaparak selamladılar. 

(İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir