• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Ataması yapılan şube müdürlerine veda yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Özgür Eğim Sen Midyat Temsilciliği tarafından, Midyat Has Dinlenme tesislerinde  çok sayıda idareci, öğretmen ve sendika temsilcilerinin katıldığı programla, şube müdürü olarak başka il ve ilçelere atanan öğretmen ve idarecilere veda yemeği verildi.

 

Özgür Eğitim Sen Midyat Temsilcilisi Abdulhakim Şahin, düzenlenen veda yemeği programında şunları söyledi:  “Sınavlarda, mülakatlarda başarı göstererek yükselen arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizin her zaman arkasında olacağımızı bilmelerini isterim. Midyat belki bu seçkin arkadaşlarımızdan mahrum kalacak fakat gittikleri yerlerde en güzel şekilde hizmet edecekler. Onlarla sürekli irtibatta olacağız. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyoruz.”dedi.

 

Ardından sırasıyla söz alan öğretmen ve idareciler birer konuşma yaparak emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Engin İş, Hasankeyf;  Siraç Badur, Gercüş; Mehmet Salih Aslan, Yeşilli; Hıdır Bektaş, İdil; Mehmet Erkan Ergen, Alanya; Abdulkadir Atalay Midyat Milli Eğitim Şube Müdürlüklerine atandılar.

 

Atanan idarecilere günün anısına hediyeleri telkari gümüş işlemeli anahtarlık verildi. Ayrıca programa Mardin Artuklu Üniversitesi Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tarık demir, Eğitim Bir Sen ve Özgür Eğitim Sen Midyat’ta kurucu üyesi Mehmet Yıldız, 14 yıl önce Midyat’ta görev yapan Erzurumlu Yunus Yılmaz ile çok sayıda öğretmen ve sendika temsilcisi katıldı. 

 

Ataması yapılan öğretmen ve idarecilere hediyeler takdim edildi. (Adnan Oğuz /İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir