• DOLAR 32.573
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2425.591
  • ...
Batman'da mahallelinin kaza tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Huzur Mahallesi Doğuş Ceddesi sakinleri, birçok kazanın meydana geldiği cadde üzerinde eylem yaptı. Mahalle sakinleri, kazaların yaşanmaması için Batman Belediyesinden caddeye tümsek yapılmasını istedi.

 

Defalarca cadde üzerinde kazaların yaşanmasına tepki gösteren mahalle sakinlerinden Ahmet Gül, “Mahallemizde bir hafta içerisinde yaklaşık 3 kez kaza meydana geldi. Bizlerin tek isteği belediyenin buraya bir tümsek yapmasıdır. Artık çocuklarımızın ölmesini ve kaza geçirmesini istemiyoruz. Kazaların artık yaşanmasını istemiyoruz.” dedi.

 

Yaşanan kazalara tepki gösteren bir diğer mahalle sakini Mehmet Dayan, “Mahallemizde tümsek olmadığı için arabalar da çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Çocuklar da sürekli cadde üzerinde olduğu için korkuyoruz. Sürekli burada kazalar yaşanıyor. Daha fazla kazaların yaşanmaması için tek isteğimiz buraya bir tümsek yapılmasıdır.” ifadelerini kullandı.

 

Mahalle İmamı Ekrem Yıldız, mahallede herhangi bir engel olmadığı için araçların çok hızlı gittiğini ve kazaların yaşandığını vurgulayarak, “Bu caddemiz çok önemli bir caddedir. Sürekli araçlar buradan geçiyor. Sürekli burada kazalar yaşanıyor. Bu hafta içerisinde iki kaza yaşandı. Şuanda iki çocuk yoğun bakımdadır kazalar yüzünden. Ricamız belediyenin acilen gelip buraya bir tümsek yapmasıdır.” diye konuştu.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir