• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Görevi devreden yöneticiye plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Nuri Kaya’ya çalışmalarından ötürü plaket verdi. Plaket töreni için eski ve yeni yöneticiler bir aradaydı.

 

Genel Sekreter Pamukçu’nun yanı sıra Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Aykal, Yeni Başhekim Halit Demir, Başhekim Yardımcısı Hakkı Taşkıran, Hastane Müdürü Cahit Çekmen, Sağlık Hizmetleri Müdürü Fatime Aydın, Gerçüş Hastanesi Başhekimi Nevzat Boz ve hastane personelinin katıldığı plaket töreninde eski ve yeni yöneticiler hoşgörü tablosu oluşturdular.

 

Plaket takdimini yapan Genel Sekreter Pamukçu, “Yaklaşık 7,5 yıl Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği yapan ve güzel çalışmalara imza atan Nuri Kaya abimize çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Hastaneye büyük emeği oldu, kendisinin tecrübelerine bundan sonra da ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum.” dedi.

 

Kendisine plaket verilmesinden sonra kısa bir konuşma yapan Nuri Kaya, “Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yaklaşık 7,5 yıl yönetici olarak hizmet ettim. İmkânlar ölçüsünde hizmetin en iyisini sunmaya çalıştım. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak olan arkadaşlara da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir