• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Arınç`tan gazeteciye fırça: `Herkesin her şeyi bildiğini zannediyorsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bir takım ziyaretler için Bursa’ya gelen Başbakan yarımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Yenişehir Belediyesi’ni ziyareti sırasında, bir gazetecinin yönelttiği 17 Aralık soruşturmasıyla ilgili sorusuna kızdı.

Gazetecinin, ‘17 Aralık sonrası verilen takipsizlik kararını nasıl yorumluyorsunuz?’ şeklindeki sorusuna Arınç, “Hangi savcılık, Ne olmuş? Tam söyle bakalım. Bir ucundan tutarsan ben çıkaramam. Herkesin her şeyi bildiğini zannediyorsun. İstanbul’da bir savcılık ne hakkında karar vermiş. Hangi suçla ilgili.” şeklinde yanıt verdi.

 Muhabirin ‘yolsuzluk operasyonu’ cevabına ise Arınç, bir süre sonra “O arkadaşınızı üzmüş olmayalım’ diyerek kısa bir açıklama yapan Arınç,“Ali Ağaoğlu’nun, 17 Aralık’la ilgili değişik iddiaları var. Ali Ağaoğlu’nun da aralarında bulunduğu grup hakkında takipsizlik kararı verilmiş.” diye cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde İznik Gölü kenarında basın mensuplarıyla son zamanların sosyal medyada sıklıkla kullanılan ‘selfie’ resmi çektirdi.

Ardından göl kenarındaki vatandaşlarla sohbet eden Arınç, İznik programı kapsamında Ayasofya Camii`nde öğle namazını kıldı. 

(Zeki Aras-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir