• DOLAR 32.542
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2430.206
  • ...
5. Türkiye Dergi Fuarı başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) tarafından düzenlenen Uluslararası 5.Türkiye Dergi Günleri Fuarı, 7 Mayıs Çarşamba saat 12.00`de, Sirkeci Tren Garı`nda start alacak.

 Bu sene ana teması `Gençlik` olarak belirlenen fuara yurt dışından da dergiler katılacak ayrıca fuarın sürpriz onur konukları olacak.

 Etkinlikte trende söyleşiler, Sirkeci Garı`nın tarihi ve bekleme salonunda konferans, panel, müzik dinletileri ve dergiciliğin enleri töreni yapılacak.

 Sirkeci Garı’nda 5 gün boyunca peronlarda kültür, sanat, siyaset, mizah, edebiyat, çocuk vb. 100’ü aşkın dergi ile farklı bir atmosfer oluşacak. Fuar, 7 - 11 Mayıs tarihleri arası 5 gün boyunca 10.00 - 21.00 saatleri arası ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.  

 Fuara katılan bazı dergiler şöyle:

Vuslat Dergisi, Haksöz Dergisi, İnzar Dergisi, Genç Yorum Dergisi, Genç Dergisi,  Cafcaf Dergisi, Rıhle Dergisi, Kurani Hayat Dergisi, Seyide Dergisi, İrfan Mektebi Dergisi, Osmanlıca Dergisi, Moral Dünyası Dergisi, Altınoluk,  Semerkand, Furkan Dergisi, Film Arası Dergisi, Temrin Dergisi, Afak Dergisi,  Yedi İklim Dergisi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir